Brunch på Nisses Bodega

brunch på Nisses Bodega Varberg

Varje onsdag och söndag hela sommaren dukar Nisses Bodega upp en fantastisk brunch mellan kl 11 och 14! Ni vet den där fantastiska uppfinningen som slår ihop frukost och lunch till ett. Perfekt när man sovit lite längre och vaknar utsövd, nöjd men vrålhungrig. Men brunch är för bra för att bara njutas sommartid. Därför kör vi också några utvalda tillfällen under höst och vår... under hösten 2018, dessa:

26 augusti, 23 september, 30 september och 28 oktober. Boka gärna bord. Fler datum kommer efter hand...

På Nisses brunch finns alltid amerikanska pannkakor, frallor, croissanter, pålägg, varmt som bacon, korv och omelette, sallader, frukt, chokladfontän, potatis i olika former, och mycket mer som varierar lite från gång till gång.

Kaffe, te och juice ingår. Du som vill lyxa till det lite, och vem vill inte det, köper till Mimosa, Prosecco, vin eller en kall öl.

Senare utcheckning

Brunchen är naturligtvis öppen för alla; varbergsbor, strandflanörer och alla andra. Men du som bor hos oss och skall åka hem samma dag och vill äta brunch i lugn och ro kan dessutom få senare utcheckning! Då behöver du boka brunchen senast dagen innan och behöver inte checka ut förrän 13.00. Då får du tid att se till att hela familjen är ordentligt mätta innan avfärd.

Alltihop till pris som är svårslaget. Du äter hur mycket du vill, och barn under fem betalar inte en krona när de äter i sällskap med vuxen.

Vuxen Barn (5-12 år) Barn (0-4 år)
149.- 89.- 0.-

 

 

 

Boka Online