Bodega

Precis vid poolkanten har vi lagt vår Bodega. Bra, vällagade och lite enklare rätter. Öl och vin för den som önskar. Här slinker man in lite som man är; badtofflor, shorts och håret fortfarande vått efter badet. Men Bodegan är också en samlingsplats där du och tar en kaffe, läser tidingen eller surfar. Eller helt enkelt tar vägen förbi och hänger en stund.

SOMMARTID ÖPPET 7-21 VARJE DAG!

Bodegan öppnar varje dag kl 7.00 med frukost. Utsikt över vattengympan och de tidiga motionssimmarna. Sen är det öppet hela dagen fram till kl 21.00. Under höst, vinter och vår är frukosten öppen som vanligt men i övrigt håller Bodegan stängd.

NYHET 2018: BRUNCH!

Varje onsdag och söndag hela sommaren, och sex söndagar under våren! Brunch. Du kan läsa massor mer om brunchen här. Tveksam? Smaka då på ordet chokladfontän och fundera inte mer.

BURGARE, PIZZA OCH SALLAD

Bland annat. Bodegans meny rymmer en hel del; från perfekt pooltilltugg, förbi fika och hela vägen till rejäla måltider. Och det finns massor av bra alternativ till barnen!

TACOBUFFÉ

Inte minst är vår Tacobuffé omåttlig populär. Den serveras varje kväll från klockan 18.00 till svårslaget bra pris:

0-110 cm (i sällskap med ätande vuxen) 0 kr
110-130 cm 79 kr
över 130 cm 119 kr

HAPPY HOUR

Varje dag kl 16-18! Schyssta priser på ett urval av svalkande drycker och mat. Häng hos oss på poolverandan, fundera över livet, tillvaron och om du möjligen skall klämma in ett dopp till i poolen innan kvällen är över. 

Välkommen!

Hämta Bodegans meny som pdf (0,5 mb)

 

Boka Online

Vår i Apelviken