Pizza att ta med

Pizza att ta med
Visa bildspel

Vi serverar pizza både i Solviken och Bodegan. Solvikens är mestadels svenska och italienska klassiker, gräddade i vedugn. Serverade till utsikten över Kattegatt. Bodegan tar ut svängarna lite mer med ett härligt rustikt bröd, fokus på lokalproducerade råvaror i nya spännande, och ibland kanske överraskande kombinationer. Om man vill slå sig ner, ta en öl till, umgås med andra eller ha uppsikt över barnen i poolen.

Men vi förstår att man ibland bara vill sitta kvar i husvagnen, husbilen eller stugan där man precis bott in sig. Att vara lite för sig själv själva, bara familjen, eller tillsammans med nyfunna vänner och ändå ha en pizza. Visst kan det finnas dagar som man helt enkelt vill ha lite omväxling till fläskarrérna från egna grillen. Och visst är det lite speciellt att äta färdigslicad pizza direkt ur kartongen utanför tältet och mätt och belåten bar luta sig tillbaka i gräset och kolla på himlen en stund.

Eller varför inte ta med en ner för att njuta precis vid strandkanten eller bort till Subbe fyr och se solen gå ned bakom Getterön och fästningen. För sådana stunder har vi hämtpizza både på Solviken och Bodegan.

Solvikens pizza att ta med (pdf 70 kb)
Bodegans pizzor för avhämtning presenteras någon gång i början på juni

 

 

 

Boka Online