Oktoberfest 2018

Oktoberfesterna på Solviken har blivit en institution i Varberg. Som en bayersk enklav två hösthelger på den halländska kusten. Nu kör vi för nionde året it rad! Släpp fram Bayraren i dig. Smörj in dina lederhosen, stuka till tyrolerhatten, stryk Dirndl-klänningen och upplev en tyrolsk tradition mitt i Varberg!

 

Solvikens Oktoberfest!

Lördagarna den 22e och 29e september 2018 är det åter dags. När nätterna börjar bli lite kyliga igen och kvällarna kortare förlänger vi sommaren med den kanske bästa av alla sydtyska kulturhändelser - en wunderbar und festlich Oktoberfest! Ta del av varbergshöstens viktigaste tradition; kalas, mat och en liter öl!

Två liveband varje kväll. En riktig Oktoberfest kräver naturligtvis en tyrolerorkester i bästa form. Dessutom kompletterar vi med några av Varbergs bästa Coverband som spelar allt man kan tänka sig.

 

Cirkustält

Cirkus Olympias största cirkustält ställs upp framför Solviken, precis vid havet. Vi fyller det med musik, allsång, glädje  och öl. Och inte minst med glada människor och en hejdlös stämning!

Oktoberfestpaket!

Boka boende och festbiljetter i rabatterade paket. I vanlig ordning sätter vi ihop några mycket prisvärda paket med boende för dig som inte vill köra hem! Du hittar dem här.

Företag

Är ni en sådär 150 till 200 medarbetare? Boka en helt egen föreställning, fyll tältet och bjud personalen på en kväll med skratt och sammanhållning som sitter i fram påsk! Ring 0340-641325 för företagsbokning!

Herzlich Willkommen!

Boka Online