apelvikens livs

apelvikens livs
Visa bildspel

På apelviken.se finns naturligtvis en stor, välsorterad livsmedelsbutik. Vi kallar den apelviken livs, den heter egentligen Handlar'n Apelviken, men de flesta av våra gäster säger nog bara 'affär'n' kort och gott.

Vår 'affär' har det mesta man behöver för semestern; frukt och grönt, chark, mejeri och det mesta man behöver till grillen. Sololja, blöjor och strandleksaker. Dricka, chips, godis och ett basutbud av campingutrustning - så klart; tältpinnar, linor, husgeråd, kem och stormkrokar. Bland annat.

salladsbar

Salladsbar!
Alldeles nytt i år är en härlig salladsbar där du själv plockar ihop din egen blandning av godsaker och nyttigheter och får till bästa strandlunchen! 

Nybakat
Först på plats varje dag är våra bagare. För att du skall kunna få nybakade frallor till frukost. Från klockan nio fyller vi på med wienerbröd och kanelbullar till fikan.

Glassbar
Glassbaren är mäkta populär soliga sommardagar. Sexton sorter skopglass med alla tänkbara tillbehör. Mjukglass? Självklart! Varför inte slå sig ner med en kopp kaffe och ett rån fyllt av god gräddglass samtidigt som barnen leker sjörövare på 'Carin' som ankrat precis utanför med strandpromenaden och horisonten som bakgrund. 

Öppet
Vi har öppet från april till september. Oftast från arla morgonstund till sen kväll. Aktuella öppettider hittar du här.

 

 

Boka Online

karta
Anmälan nyhetsbrev
poolparty