Varberg är större än Varberg

 
Den 1a december börjar vår julkalender på facebook. Varje dag den 1-24 december lägger vi upp en bild, flera bilder som tillsammans är en "röd tråd" och några gånger filmer där man skall gissa vart vi är på väg. Förra året var nästan alla bilder från platser i centrala varberg, i år har vi också sökt oss lite längre utanför stan och förhoppningsvis gjort det lite klurigare.
 

Regler för att vara med och tävla om presentkort till Solviken

Den första som talar om vad bilden föreställer, vad den röda tråden är eller vilket utflyktsmål vi är på väg till i kommentar till inlägget på facebook vinner ett presentkort på 100 kr som kan användas på restaurang Solviken under hela 2018. Man får bara gissa en gång per dag, lämnar man flera svar tar vi bara hänsyn till det först lämnade. Alla som vill får vara med och tävla, men man kan enbart vinna en gång 1-23e december. Sedan får alla vara med igen den 24e december - och då är priset ett presentkort på 500 kr.
 
I händelse flera personer svarar samtidigt (tid som registreras i facebook) lottar vi vinnare mellan dem.
 
Vi förbehåller oss rätten att definiera vad som är rätt svar. Vinnare meddelas samma dag på facebook och privat meddelande. För att erhålla vinst måste vinnare meddela oss namn och adress senast 24 december genom att svara på vinstmeddelande. Vinst skickas per post till vinnare.
 
Presentkortet gäller på restaurang Solviken från nu och hela 2018. Det kan inte inlösas mot kontanter. Eventuellt överskjutande belopp utbetalas inte och borttappat presentkort ersätts inte.
 
Lycka till!

 

Boka Online

karta
Anmälan nyhetsbrev
poolparty