Bo bekvämt på vårt lägenhetshotell

Vårt hotell har bara sviter - men vi kallar det lägenhet. Det är i stort sett samma sak men vi har bytt ut minibar mot kylskåp, som du själv fyller med det du själv vill och dessutom lagt till ett fullt utrustat kök!

Vi tycker inte du skall nöja dig med ett rum när du bor på hotell - hos oss får du tre! Vårt lägenhetshotell ger dig högsta komfort och ett riktigt bekvämt boende i två sovrum, allrum och kök. Uteplats, fri parkering i direkt anslutning till boendet och fritt trådlöst nätverk. Och en stor frukostbuffé med det mesta man förväntar sig; ägg och bacon, köttbullar, müsli, frukt, ostar och så vidare. 

För en till sex personer per lägenhet till ett pris från 325 kr per person  och natt.

Hallandslängor
Den traditionella arkitekturen i Halland har inspirerat våra så kallade 'Hallandslängor'. Belägna vid havet börjar man gärna morgonen med en promenad längs stranden. Lika fantastiskt oavsett årstid och väder.

Bo bekvämt
hotell varberg sovrumHotellet har fyrtio lägenheter; alla med egen altan, och fri parkering i direkt anslutning.  Totalt 46 m² och plats fär upp till sex personer. Allrum, kök, dusch på nedre plan, sovrum på övre.


Frukost
Börja dagen med riktig frukost. Vår innehåller det mesta; det vill säga allt det vanliga samt varmt så som äggröra, bacon, köttbullar och korv.


Fri parkering
Hos oss ingår alltid parkering i boendet. Utan extra kostnad, och i direkt anslutning till din lägenhet. Inte minst uppskattat av hantverkare som behöver lämna verktyg i bilen över natten, men lika bekvämt för alla.

Boka genom booking.com ovan, eller per telefon/mejl till receptionen.

Välkommen!

 

 

Boka Online

Anmälan nyhetsbrev
Webb tv