Vi ger dig en totalupplevelse

Att lära känna sina medarbetare, att tänka nya tankar och hitta nya kreativa lösningar är viktiga inslag i varje konferens. Berätta för oss vad ni har för önskemål så syr vi ihop en rolig och teambildande aktivitet för er.

Konferens aktivitet

S.U.P., Kajak eller Vindsurfing
Ta chansen och ta med gruppen ut på havet. Fika, eller laga er egen mat ute på Rödskär. Att uppleva havet från kajak eller bräda är en mäktig upplevelse. Både S.U.P. och kajak passar alla. Efter några minuters instruktion är du iväg. Våra S.U.P.-brädor och kajaker är mycket stabila och det skall mycket till för att du skall ramla i. Vindsurfing tar lite längre tid att komma igång med och du får räkna med att hamna i vattnet några gånger. Ett varmt bastubad efteråt är ett perfekt avslut på dagen.

 

Badtunna
Vedeldad badtunna mellan konferens och middag är en av våra mest uppskattade aktiviteter. 
Humoristisk Historia
I samarbete med varbergsprofilen Peter Börjesson kan vi erbjuda underhållande och lärande historiska vandringar, föreläsningar och Quiz.
Konferens Havsfiske
Kallbadhuset i Varberg
Inget friskar upp som ett bad i nollgradigt vatten. Kallbadhuset har en dam och en herrsida med utsikt över Kategatt.
Konferens Havsbad
Provningar med Taste by Steinwall
Alla typer av provningar inom dryck och mat med Niklas Steinwall. Temat för provningen kan varieras i det närmaste oändlighet. Stora som små grupper, privata sällskap eller avancerad utbildning för de som redan kan "allt".
Läs mer
Varberg Kustpilen
Femkamp
Utmanande, kul och teambildande. Våra femkamper, som kan bli både fem, sju och tio grenar långa om du vill, är mycket uppskattade. Lätt att komma igång, alla kan vara med.
Konferens aktivitet
Rullskidor
Tillsammans med Jonas Arnqvist och Klassisk sport. Både för er som vill testa något nytt, slipa formen för Vasaloppet och er som åkt tidigare.
Konferens bowling
Varbergs Fästning
Fästningen är mycket mer än bara Bockstensmannen och Kulknappen. Dramatiserade visningar, mörkervandring eller middag i källvarvalven för att nämna något.
konferens varbergs fastning

 

Boka Online

Begär offert

Har du redan bestämt vad du vill ha begär du lätt en offert direkt här på sajten.

Begär offert
Eller kontakta oss på:

Telefon: 0340-64 13 25
E-post: konferens@apelviken.se