Hur funkar ditt lag?

Har ni vad som krävs för att växa tillsammans? Att prestera som ett lag, att nå längre, att vinna? Har ni vad som krävs för att bli Wästkustens Mästare?

Wästkustens Mästare är ett koncept framtaget av NW Event, med inspiration från  det populära TV-programmet Mästarnas Mästare. Här sätts samarbete i fokus i  grenar som alla bygger på  Team Spirit. Fysik, balans, strategi, styrka och initiativ prövas. Alla i laget får chans att bidra och glänsa när lagen möts i de olika tävlingarna. Aktiviteten kan innehålla upp till tio olika grenar och gruppen bör vara  mellan 50 och 200 personer. Grenarna är av mycket varierande slag, därför passar Wästustens Mästare för alla sällskap och personligheter.

Vilket lag har vad som krävs för att bli Mästare på företaget? Det är frågan som ställs och svaret får ni under en fartfylld kul dag där alla får synas.

 

LUNCH-TILL-LUNCH-PAKET

Vi har satt ihop ett lite extra förmånligt paket som sträcker sig från lunch dag ett till lunch dag två med Wästkustens Mästare, boende, konferenslokal och mat. Allt detta ingår:

Två luncher, två fika/mellanmål, middag med dryck på kvällen då vi bjuder på Rodzio - sju olika sorters grillat kött så som picanha, vildsvin och ibericokarré, boende i hotellägenhet - tre personer per lägenhet, frukostbuffé, konferenslokal och naturligtvis tio grenar där vi utser Wästkustens Mästare!

3450.- per person exkl moms


Minsta antal personer: 50 st

I andra tappningar

Vill ni boka Wästkustens Mästare i andra tappningar än Lunch-till-lunch så funkar det naturligtvis. Ring och prata med vår konferensvärd om vad som är möjligt. Vi ordnar ditt möte som du vill ha det! 

 


I SAMARBETE MED

nwevent

 

 

 

 

Boka Online

Begär offert

Har du redan bestämt vad du vill ha begär du lätt en offert direkt här på sajten.

Begär offert
Eller kontakta oss på:

Telefon: 0340-64 13 25
E-post: konferens@apelviken.se