Stort utbud och hög service

Mängder av service för priset av en campingplats

På apelviken.se lämnas inget åt slumpen. Under högsäsong står ca 80 anställda till ditt förfogande, allt för att din vistelse ska bli en upplevelse alla dygnets vakna timmar. 

camping varbergTomterna

apelviken.se består av drygt 500 campingtomter från 80 till drygt 150 m², de allra flesta tomterna försedda med el, några har även vatten och avlopp samt kabel-TV. Vissa delar av området täcks även av trådlöst bredband.
Hitta din plats på campingen

Komfort som hemma

På området finns tre servicehus, vilket innebär att du alltid bor nära dusch, wc, bastu och tvättstuga. Det finns till ditt förfogande ett "tip-top" kök med alla bekvämligheter. Dessutom en diskmaskin av restaurangstandard vilket innebär att du klarar av disken på mindre än en minut.

camping poolKoppla av poolside

Med en förfriskning i ena näven, en bok i den andra i en vilstol vid poolen, kan du slösa bort en dag i solen medan den övriga familjen är fullt sysselsatt att träna olika simsätt.

Handla din mat på området

apelviken.se har en välförsedd matbutik. Det erbjuds ständigt nybakat bröd, grönsaker från lokala odlare och gott om förslag på mat som passar campinglivet.

restaurang varbergDu slipper laga själv

Du kan få färdiglagad mat, t. ex nygräddad pizza. Vill du sitta vid dukat bord finns två restauranger, Bodegan och restaurang Solviken.
Till Mat & Nöje

Roa dig kungligt

På eftermiddagarna serveras levande musik till after beach och de flesta kvällar bjuds på liveunderhållning och dans på restaurang Solviken. Läs mer i vår aktivitetskalender

Boka Online

poolparty