Comfortlägenheter

Trevlig lägenhet med 4+2 bäddar, dusch/wc och tv. 2 separata sovrum på övervåningen och en bäddbar soffa på nedervåningen. Egen altan med utemöbler.

boende varbergLägenheterna hyrs ut:

Våra comforlägenheter kan man numera boka dygnsvis med valfri ankomstdag under hela året, men med minst två nätter under högsäsong (vecka 25-32). Under midsommar hyrs lägenheterna bara ut från torsdag till söndag.

Utmärkt läge

Lägenheterna ligger alldeles i anslutning till vårt poolområde med en 30-meters uppvärmd pool och Bodega Poolviken och bara 100m till närmaste strandkant.

Om lägenheterna:

Comfortlägenheten är en del i en hallandslänga, där varje lägenhet har en egen ingång. På nedervåningen finns ett allrum med en bäddbar soffa. Dusch, toalett och TV finns, liksom ett fullt utrustat kök med porslin, bestick, kokkärl, mikrovågsugn, kaffebryggare och kylskåp.
Diskmedel, trasa & diskhandduk finns i varje lägenhet samt kuddar och täcken. Egen altan med utemöbler utanför varje lägenhet.
På övervåningen finns två separata sovrum med två sängar i vardera och i det ena sorummet finns en tv. Husdjur är välkomna i Hummer och Musslan husen, däremot inte i de andra lägenheterna.
Har du bokat vårt fullservicepaket ingår även frukostbuffé, linneset och handdukar, samt slutstädning.

Snabbfakta:

Antal lägenheter: 40 st
Storlek: 46m2
Bäddar: 6 st (4 sängar + bäddsoffa)
 

360-bild, se dig omkring med hjälp av kontrollerna i bilden

Lägenhet

Kök/allrum i comfort-lägenheterna.

Lägenhet

Det minsta sovrummet på ovanvåningen.

Boka Online

Webb tv
pizza att hämta