Compactlägenheter

Modern och mindre lägenhet i två plan med 3+1 bäddar, dusch/wc och tv. Våningsloft med 3 sängar på övervåningen och en nedfällbar säng från väggen på nedervåningen. Egen altan med utemöbler.

Lägenheterna hyrs ut: 

Våra compactlägenheter kan man boka dygnsvis med valfri ankomstdag under hela året, men med minst två nätter under högsäsong (vecka 25-32). Under midsommar hyrs lägenheterna bara ut från torsdag till söndag.

Om lägenheterna:

I våra fräscha compactlägenheter finns det plats för 2 vuxna och 2 barn. Lägenheter är del i ett parhus där varje lägenhet har en egen ingång. På nedervåningen finns ett allrum med en nedfällbar säng från väggen, liksom en köksavdelning utrustad med kyl, frys, diskmaskin, elspis, mikrovågsugn, porslin, bestick, kokkärl och kaffebryggare. Diskmedel, trasa och diskhanduk finns i varje lägenhet samt städutrustning. Kaklat badrum med golvvärme, dusch och toalett. Tv och bredband. Våningsloft med snedtak och riktig trappa upp till 3 sovplatser. Kuddar och täcken finns till samtliga 4 bäddar. Altan med utemöbler. Rökning är inte tillåtet i lägenheterna. Husdjur är välkomna i delfinen husen, däremot inte i de andra lägenheterna. 

Snabb fakta:

Antal: 32 st
Storlek: 20m2
Bäddar: 4st (3 sängar + nedfällbar säng max 50kg)

360-bild. Se dig omkring med hjälp av kontrollerna i bilden.

lägenhet

Köksavdelningen i compact-lägenheterna.

Boka Online

Webb tv
pizza att hämta