Följ med på guidad elcykeltur

Bekanta dig med Hallands historia, flora och fauna på elcykel under guidad ledning.

Kan du tänka dig ett bättre sätt att uppleva vårt vackra kulturlandskap? Du glider behagligt fram bland åkrar och ängar, i magiska bokskogar och längs vida strandängar. Möter vår underbara natur mellan sjö och hav under trevliga, avslappnade former.

Vi avnjuter en gemensam picknick längs vägen. Vi startar och avslutar vid Restaurang Solviken. Utflykten börjar kl. 10.00 och vi beräknas vara tillbaka vid 15-tiden (lite olika beroende på väder och utflyktsmål).

Varje tur avslutas med ”After Bike” i baren på Restaurang Solviken.

PRIS 350.-

Då ingår hyra av elcykel och fika på Öströö! Och med cykeln hjälm, cykelväst och fylld vattenflaska. Har du egen elcykel, bor hos oss och vill följa med betalar du ingenting utom fikan!

ANMÄLAN

Senast kl 18 dagen före vill vi ha din anmälan. Boka i receptionen. Kom ihåg att boka fikakorg samtidigt! Meddela eventuella allergier i samband med bokningen. För att åka med skall man ha fyllt tolv år och elcykel är ett måste.

VART GÅR TUREN DÅ?

Det är lite olika det. Vi väljer turer med kort varsel, efter humör, väder och vind. Men räkna med att det blir några mil. 

MARTIN AUGUSTSSON

Martin är en välkänd varbergsprofil med stort natur- och friluftsintresse. Och vår guide under dessa utflykter. Passa på och få några bra boktips från honom också!

DATUM

Våra elcyklar kan du hyra alla dagar hela året. Men elcykelutflykterna med guide genomförs bara vid sju unika tillfällen under 2018. 

Fredag 30 mars kl 10-15
Söndag 29 april kl 10-15
Lördag 12 maj kl 10-15
Lördag 19 maj kl 10-15
Lördag 16 juni kl 10-15
Lördag 1 september kl 10-15
Lördag 3 november kl 10-15

 

Boka Online

poolparty
surfschool