Allt på apelviken.se är ännu roligare!

Roligare än vaddå? Ja, än det mesta faktiskt. Vi ser helt enkelt livet lite mer från den ljusa sidan. Vi tror på fullt allvar att alla mår bra av att skratta, av att leka och av att umgås - stora som små!

Vi tror också att alla gäster som kommer till oss tycker likadant. Och därför har vi satt ihop ett aktivitetsprogram som heter duga. Vi fyller faktiskt hela sommaren med roliga, och ännu roligare saker att göra. Från morgon till sen kväll. Nästan varje dag vecka 26-32.

Det mesta utgår från Aktivitetscentret. I Aktivitetskalendern hittar du alla öppettider. Våra aktivitetsledare är på plats och ser till att den som inte vill, inte behöver ha en enda lugn stund på hela semestern. Bra va!

Här är en del av vårt utbud i sommar. Och om vi känner oss själva rätt hittar vi säkert på ännu fler upptåg efter hand. För vem gillar inte en överraskning då och då?

Minidisco

Snöra på dansskorna, lägg lite vax i håret och ta med dig dina skönaste moves. Ett par timmar minidisco långt in på kvällen är alltid rätt. Man kan också bara komma förbi och lyssna på skön musik och hänga med kompisarna så klart!

 

Barnklubben - Äventyr!

På riktiga äventyr vet man aldrig riktigt vad som händer. Vad som lurar bakom nästa krök. Och just det är hela poängen med äventyr - det ofötutsägbara, det okända. Tillsammans ger vi oss ut på Äventyr varje tisdag! 

 


Skattjakt

Hjälp de landstigna, och inte så lite klantiga, Piraterna att hitta sitt guld. Men se upp så du inte blir lurad. Varje torsdag är det Skattjakt!


KLUBB 13

För dig som fyllt 13 men ännu inte 18. Tre kvällar per vecka under sommaren hittar vi på totalt föräldraförbjudna saker som filmkvällar, BBQ och Crazy Mondays!
 

 

Små stjärnor

Älskar du att stå på scen? Är du en av de nya stjärnorna? Hos oss får alla små stjärnor chansen att stå på scen själv, eller tillsammans med en kompis, och underhålla andra genom att mima och dansa till din favoritlåt.

POOLPARTY

Finns det någon bättre kombo än pool och party? Knappast. I år förverkligar vi många barns dröm och bjuder in till poolparty varje onsdagkväll hela sommaren. På torsdagar kör vi poolparty för KLUBB 13, då måste du ha fyllt 13 för att vara med (men inte vara 18 eller äldre.

 

 

Och som om det inte vore nog så har vi en innebandyrink ute, Krabbviken, Filmkvällar och Hoppborgar. Dessutom ett helt Surfcenter! Man kan så klart bara komma förbi Aktivitetscenter, hänga en stund, spela spel, pyssla och hitta nya kompisar. Om man nu ändå skulle vilja söka sig från själva viken och in till Varberg, eller trakterna runt omkring, så har våra aktivitetsledare koll på det mesta som händer och hjälper gärna till att lotsa utflyktssugna rätt.

Var det någon som sa semester? Äsch, det kan man ha någon annan gång ;)

 

 

Boka Online

poolparty
surfschool