Oktoberfest 2017

Succé sju år i rad! Nu kör vi igen! Släpp fram Bayraren i dig. Smörj in dina lederhosen, stuka till tyrolerhatten, stryk Dirndl-klänningen och upplev en bayersk tradition mitt i Varberg!

 

Solvikens Oktoberfest!

Lördagarna den 23e och 30e september 2017 är det dags. När nätterna börjar bli lite kyliga igen och kvällarna kortare förlänger vi sommaren med den kanske bästa av alla sydtyska kulturhändelser - en wunderbar und festlich Oktoberfest! För bara 485 kr tar du del av varbergshöstens viktigaste tradition; kalas, mat och en liter öl!

Två liveband varje kväll. En riktig Oktoberfest kräver naturligtvis en tyrolerorkester i bästa form. Dessutom kompletterar vi med några av Varbergs bästa Coverband som spelar allt man kan tänka sig.

 

Cirkustält

Cirkus Olympias största cirkustält ställs upp framför Solviken, precis vid havet. Vi fyller det med musik, allsång, glädje  och öl. Och inte minst med glada människor och en hejdlös stämning!

Oktoberfestpaket!

Boka boende och festbiljetter i rabatterade paket. Läs mer här!

Företag

Är ni en sådär 150 till 200 medarbetare? Boka en helt egen föreställning, fyll tältet och bjud personalen på en kväll med skratt och sammanhållning som sitter i fram påsk! Ring 0340-641325 för företagsbokning!

För dig som redan bestämt dig ...

Vi har samlat all praktisk info du behöver för Oktoberfesten här!

Herzlich Willkommen!

Boka Online

pizza att hämta