11 februari 2018

Brunch på Bodegan

brunch varbergDen 18 februari är det premiär för Boedagans Brunch. Ni vet den där fantastiska uppfinningen som slår ihop frukost och lunch till ett. Perfekt när man sovit lite längre och vaknar utsövd, nöjd men vrålhungrig.

På Bodegans brunch finns alltid amerikanska pannkakor, frallor, croissanter, pålägg, varmt som bacon, korv och omelette, sallander, frukt, chokladfontän, potatis i olika former, och mycket mer som varierar lite från gång till gång.

Kaffe, te och juice ingår. Du som vill lyxa till det lite köper till Mimosa, Prosecco, vin eller en kall öl.

Senare utcheckning

Brunchen är naturligtvis öppen för alla; varbergsbor, strandflanörer och alla andra. Men du som bor hos oss och skall åka hem samma dag och vill äta brunch i lugn och ro får dessutom senare utcheckning, 13.00. Då har du en timme extra att se till att hela familjen är ordentligt mätta innan avfärd.

Alltihop till pris som är svårslaget. Du äter hur mycket du vill, och barn under fem betalar inte en krona när de äter i sällskap med vuxen.

Vuxen Barn (5-12 år) Barn (0-4 år)
149.- 89.- 0.-

 

Är du inte i Varberg den 18e? Lugn, det blir brunch vid fem tillfällen ytterligare tillfällen under våren och sedan varje onsdag och söndag under hela sommaren, 15 juni - 19 augusti.