4 mars 2011

apelviken partners

För att göra er vistelse på vår camping angenäm och för att ni skall få en bra upplevelse samarbetar vi med några företag som har samma intresse som vi!

Varberg- Sveriges kurort

Varberg är en spännande stad med allt på behändigt avstånd. Den dramatiska historien som huvudstad och strategiskt viktigt landområde för svenskar och danskar är idag en inspirerande historisk plats.

 

Camping Västkust

En förening för camping- och stugföretagare i Halland, Göteborg och Bohuslän. Vi arbetar med att utveckla campingnäringen i regionen och som vår gäst vill vi erbjuda dig ett rikt och varierat utbud av boende och aktiviteter, så att dina förväntningar och upplevelser blir uppfyllda.

 

halland.se

halland.se är en webbportal för halländska upplevelseföretag. Här presenterar våra partnerföretag sina erbjudanden. Syftet är att du som besökare enkelt ska hitta information och uppleva det bästa av Halland.

 

camping.se

Som en av vårt lands ledande semesteranläggningar är det självklart för oss att vara medlemmar i SCR, Svensk Camping - nationell bransch- och marknadsorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare. SCRs campingportal, där alla medlemsföretag presenteras hittar du på camping.se

 

Campingvarberg.se

Er campingguide i Varberg.
På en och samma sida finns ett samlat utbud av campingar med god service, närheten till hav, centrum och olika aktiviteter.

 

ICA Kvantum och ICA Hajen

Vi är naturligtvis väldigt stolta över vår egen butik, apelvikens livs. Och vågar påstå att det är en av de bästa butikerna bland svenska campingplatser. Både när det gäller utbud och service. Där finns helt enkelt det mesta man behöver, på tider man vill handla. Men vi kan inte hålla öppet året runt och vi förstår att man ibland behöver storhandla. Därför samarbetar vi med Ica Hajen och Ica Kvantum och har ofta unika erbjudande enbart för er.